Muharrem İnce Ve Meral Akşener Konuştu Sosyal Medya Coştu

24 Haziran seçimlerininin yaklaşması ile cumhurbaşkanı adaylarının seçim vaadleri de belirginleşmeye başladı. Meral Akşener ve Muharrem İnce'nin yaptıkları uçuk vaadlere tepkiler sosyal medyadan geldi.

08.05.2018-09:35 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-11:19) Muharrem İnce Ve Meral Akşener Konuştu Sosyal Medya Coştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vadleri arasında Türkiye Dayanışma Fonu  kurmak var. Akşener "30 Nisan 2018 tarihi itibariyle borçları, bankalarca veya tüketici finansman şirketlerince yasal takibe ya da yakın takibe alınmış olan ve de borçları tahsilat şirketlerine satılmış olan 4,5 milyon vatandaşımızın tüketici kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından doğan borçlarını satın alacağız" dedi.

Vatandaşlar bunu pek inandırıcı bulmadı.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise kendine hedef olarak gençleri seçti. Gençlere 19 Mayıs ve 29 Ekim'de 500 TL burs vereceklerini duyurdu.

ÖRENCİ BURSLARINI İPTAL ETTİREN CHP BURS VERECEKMİŞ

Her yıl belediyelerin açtığı eğitim yardımı burslarından faydalanan yüz binlerce yoksul öğrenci CHP yüzünden bu haktan mahrum kalmıştı. Belediyeler tarafından Yüksek öğrenim gören öğrencilere verilen burslar, 2008 yılında CHP'nin Anayasa Mahkmemesi'ne açtığı dava sonucu iptal edilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal