Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muharrem İnce'yi Partimize Kabul Edebiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile beraber ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'yi AK Parti'de kabul edebileceğini belirtti.

07.05.2018-19:15 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-19:16) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muharrem İnce'yi Partimize Kabul Edebiliriz

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıdaki açıklamalarından satır başları şöyle:

Sırbistan'ın FETÖ ve PKK ile mücadeleyle verdiği destek için özellikle teşekkür ediyorum. Bugün Sırbistan ile ulaştırma, bilgi ve iletişim teknolojileri, enerji ve polis işbirliği başta olmak üzere bazı elzem belgeleri az önce imzaladık. Bu ahdi temel üzerinde bu alanlardaki ikili ilişkilerimizi genişleterek devam edeceğiz.

Birilerinin Türkiye’nin balkanlardaki faaliyetlerinden rahatsız olduğunu açıkça görüyoruz. Bu çevreler Türkiye'nin çabalarını manipüle etmeye çalışıyor. Şüphesiz meyve veren ağaç taşlanır. Türkiye'nin gayeleri de kriz ve istikrarsızlıktan medet umanların planlarına çok büyük darbe indirmektedir. Bizim bu kesimlere önerimiz boş işlerle uğraşmak yerine balkanların sulh ve istikrarına katkı verecek mevzulara yoğunlaşsınlar.

Dostum Vuciç'in basketbol ile çok yakından ilgilendiğini biliyorum. Fenerbahçe basketbol takımımız 18-20 Mayıs tarihleri arasında Belgrad'da Avrupa Ligi finallerinde mücadele verecek. Sırp antrenör ve Sırp oyuncuların da katkısıyla takımımızın kupayı 2. kez kaldıracağına inanıyorum. Bu şekilde bir başka ortak başarıya daha imza atacağımızı inanıyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'in randevu isteğiyle alakalı "Üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyorum. Partimize kabul edebiliriz"  şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kadyırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal