MSB'den Flaş Açıklama! Orduevleri Sağlık Çalışanlarının Hizmetine Açıldı

MSB: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla, bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler KOVİD-19 ile mücadelede önemli bir görev yürüten sağlık çalışanlarının hizmetine açıldı.

07.04.2020-18:17 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-19:17) MSB'den Flaş Açıklama! Orduevleri Sağlık Çalışanlarının Hizmetine Açıldı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın vermiş olduğu talima ile bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler, yeni tip coronavirüsle (Covid-19) mücadelenin kahramanları haline gelen sağlık çalışanlarına hizmet vermeye başladı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemlerin yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla yer alıyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından alınan önlemler kapsamında birlik, karargah ve kurumlara ziyaretçi alınmayacağı, orduevleri ve misafirhanelere, görevli personel ile mücbir nedenler için konaklayanlar haricinde kimse kabul edilmeyeceği ifade edilmişti.

Bu kapsamda belirlenen orduevi ve misafirhanelerdeki boş odalar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu.

Selimiye Astsubay Orduevi, deniz ve hava harp okullarının misafirhaneleri, Büyükçekmece Orduevi'nde toplam 254 oda özel olarak sağlık çalışanlarına ayrıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal