MSB Açıkladı! Türkiye Libya'ya Asker Göndermek İçin Hazır

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada,“Emir verildiği anda TSK, her an her yerde görev yapma kabiliyetine sahip bir ordudur ve burada da görev yapmaya hazırdır” ifadeleri kullanıldı.

27.12.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-14:09) MSB Açıkladı! Türkiye Libya'ya Asker Göndermek İçin Hazır

Libya’ya asker sevkiyatı için tezkerenin TBMM’ye sunulma hazırlıkları sürerken, söz konusu süreçle ilgili konuya yönelik soruları yanıtlayan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları,“Emir verildiği anda TSK, her an her yerde görev yapma kabiliyetine sahip bir ordudur ve burada da görev yapmaya hazırdır” ifadelerini kullandı.
Söz konusu kaynaklar, rejim askerleri tarafından çevrilen İdlib’deki 8. gözlem noktasıyla ilgili soruya da şu yanıtı verdiler:
''Şu an herhangi bir risk yok. 9. gözlem noktasında da benzer bir durum yaşanmıştı.İkmalle ilgili de bir sorun yok. Bu tür konuları Rus muhataplarımızla koordineli şekilde yürütüyoruz. Oradaki birliklerimiz, muharebe için oraya gitmedi. Bir saldırı olursa gerekli karşılığı verebilecek seviyedeler. Çatışmasızlık ortamını gözleyip, rapor ediyorlar ancak herhangi bir saldırı olursa, gerekli karşılığı verebilecek seviyedeler.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal