Milli Silahlarda Sonuç Alınmaya Başladı! Tarihin En Büyük İhracatı

Milli savunma sanayisinde sonuç alınmaya başladı. Pakistan ile imzalanan anlaşmaya göre Pakistan'a 4 adet MİLGEM korveti satılacak.

05.07.2018-12:22 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-14:13) Milli Silahlarda Sonuç Alınmaya Başladı! Tarihin En Büyük İhracatı

Pakistan'la Türkiye arasında 4 MİLGEM Korveti'nin satışı ile alakalı anlaşmada imzalar atıldı.

TÜRKİYE'NİN PAKİSTAN BÜYÜKELÇİSİ DE TÖRENE KATILDI

Ravalpindi şehrinde yer alan Savunma Üretimi Bakanlığı'nda gerçekleştirilen imza törenine Türkiye'yi temsilen Milli Savunma Bakan (MSB) Yardımcısı ve Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi (ASFAT) Yönetim Kurulu Başkanı Şuay Alpay, MSB Müsteşar Vekili ve ASFAT Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Emre Karaosmanoğlu, MSB Müsteşar Yardımcısı ve ASFAT Yönetim Kurulu Üyesi Büyükelçi Basat Öztürk, İstanbul Tersanesi Komutanı Tuğamiral Erdinç Yetkin ve Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul katıldı.

"TÜRKİYE SAVUNMA SANAYİSİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN"

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, bugünün Türk savunma sanayisi için çok kritik bir gün olduğunu söyleyerek "Pakistan Deniz Kuvvetleri'nin gereksinimi olan 4 korvetin ihalesi neticelendi ve bu ihaleyi Türkiye olarak biz kazandık. Bugüne dek Türk savunma sanayisinde bir defada en yüksek oranlı ihracattır bu" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal