Milli Piyango'da Şaibe Olduğu İddia Edildi

Milli Piyango oyunlarından On Numara'da canlı yayınlanan çekiliş sırasında bir sesin numara fısıldadığı ve sonrasında küreden bu numaraların geldiği iddia edildi.

19.10.2020-11:09 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-11:41)

Türkiye Varlık Fonu ile imzalanan sözleşme kapsamında Milli Piyango oyunlarından On Numara'da yaşanan bir skandalın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 28 Eylül 2020'de gerçekleşen ve Milli Piyango'nun resmi Youtube hesabında yayınlanan çekiliş sırasında görünmeyen bir kişinin fısıldadığı rakamların çıktığı görülüyor.

KAZANAN KİŞİYE 916 BİN 979 TL VERİLDİ

Milli Piyango'nun Youtube hesabından canlı olarak yayınlanan tarihi çekilişte "8" ve "32" numaralarının görünmeyen bir ses tarafından fısıldandığı ve ardından küreden iki numaranın çıktığı söylendi. Çekilişi kazanan kişiye 916 bin 979 TL verildi.

SİSAL ŞANS'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Yetkili Sisal Şans, konuyla ilgili açıklamasında "Söz konusu videoda sunucumuz, kulaklığına gelen yoğun sesten ötürü reji ekibine 'ses ve müzik' uyarısıyla bilgi vermektedir. Bu durum her canlı yayında yaşanabilecek teknik sorunlardan biridir. Sunucu tarafından reji ekibine yapılan bu bilgilendirmenin çekilişle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." ifadelerine yer verdi.

Sisal Şans'ın heyecanlı, eğlenceli ve şeffaflıktan ödün vermeyen teknolojik bir şans oyunları dünyası sunmaya devam edeceği belirtilerek "Bugüne dek hakkımızda çıkan olumsuz haberlere kurum olarak cevap vermeyip sessiz kalma hakkımızı kullanmamıza rağmen, bu tip asılsız suçlamalar karşısında hukuki haklarımızı kullanmaktan çekinmeyeceğimizi de bildirmek isteriz. Bilginize sunarız." denildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal