MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Cem Yılmaz'a Tepki: Bundan Sonra Sevemem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıklayan Cem Yılmaz'a tepki gösterdi. Bahçeli, "Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" dedi.

11.05.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-13:30)

Dün akşam kendisini izleyen basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündem ile alakalı sorulara yanıtlar verdi. Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'na destek veren Cem Yılmaz'a hakkında "Yüzde 49'u sevebilirsin fakat yüzde 51'e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan böyle sevemem" açıklamasını yaptı.

"BEN CEM YILMAZ'I BUNDAN SONRA SEVMEM"

Devlet Bahçeli, "Türkiye'de TV'ler olmayan sanatçıları olur duruma getiriyorlar. O kadar yükseldikten sonra bir laf söylemesi gerek. Onları dikkate almıyorum ben. Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver fakat sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49'u sevebilirsin fakat yüzde 51'e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" diyerek ünlü komedyene tepkisini açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal