MHP Lideri Bahçeli'den 'Memleket Masası' Açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisinin sakat masa kurmanın telaşında olanları ciddiye alması ham bir hayaldir. 'Memleket masası' diyorlar, ne var ki memlekete ve millete zehir diyeti dayatıyorlar." sözlerine yer verdi.

11.05.2020-21:39 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-21:35) MHP Lideri Bahçeli'den 'Memleket Masası' Açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in siyasi parti genel başkanlarına yönelik "Memleket masasında toplanalım" çağrısına ilişkin, MHP'nin "sakat masa kurmanın telaşında olanları ciddiye almasının ham bir hayal olduğunu" ifade etti.

Bahçeli, sosyal meyda platformu Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada, siyasi uzlaşmanın, doğruya bağlılığın güzelliğini işaret ve ifade ettiğini belirtti.

Tek başına doğruluğun da yetmeyeceğini işaret eden Bahçeli, "Siyaset doğrudur, zaman yanlıştır, zaman doğrudur, siyaset yanlıştır. Mühim olan her ikisinin de doğru, dürüst, düzgün olmasıdır. Aksi halde her adım fuzuli ve falsoludur." yorumunda bulundu.

Bahçeli, "memleket masası" etrafında toplanma çağrısına dair, "Yanlış siyasetin yanlış zamanda dillendirdiği bir masa edebiyatı gündeme yerleşmiştir." ifadesini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal