MHP Lideri Bahçeli Sert Konuştu: Yılanın Deliğine Çomağı Sokmuşum

MHP Lideri Devlet Bahçeli önceki gün yaptığı FETÖ'nün seçmenleri açıklamasına tepki gösteren Meral Akşener'e sert çıktı. Bahçeli, "Anladım ki yılanın deliğine çomağı sokmuş, taşı adresine atmışım" dedi.

05.05.2018-18:51 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-18:45) MHP Lideri Bahçeli Sert Konuştu: Yılanın Deliğine Çomağı Sokmuşum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada, "Cumhur İttifakı milletin ta kendisidir. Sahte ve sanal ortaklıklar halka yabancı ve yalancıdır."

"MİLLET DEĞİL ZİLLET, İLLET ÇATISI FETÖ HARCIYLA ÖRÜLMÜŞTÜR"

MHP Genel Başkanı Bahçeli şunları kaydetti:

Cumhur İttifakı, Türkiye'yi ve Türk milletini istiklal içinde istikbalin doruklarına taşıyacak; huzur, demokrasi, refah, özgürlük, milli birlik ve kardeşliği en üst seviyede sağlayacaktır. Hafta içi FETÖ'nün siyasi seçmen ayağına dikkat çektim. Anladım ki yılanın deliğine çomağı sokmuş, taşı adresine atmışım. (Millet İttifakı) hangi yönünüz milleti temsil etmektedir ki ittifakınız millet olsun? Millet değil zillet, illet çatısı FETÖ ile örülmüştür.

"HADDİNİ BİL, EDEBİNİ ADABINI TAKIN"

Bir hanım olması nedeniyle İP'in başındaki kişiye karşı bir söz söylemekten utanırım. Bu husus, kadınlara, kadınlık onuruna saygımdan sebepledir. Fakat, haddini sınırını bilmesi, adap ve edebini takınması konusunda da kendisini açıkça uyarmak isterim.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal