MHP Lideri Bahçeli Seçim Sloganlarını Açıkladı: Tak, Tuk, Tuk

MHP Lideri Devlet Bahçeli yerel seçimlerle alakalı önemli açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Önceki seçimde 'Tak, Tak, Tak' demiştik. Yani üçünde de MHP'ye oy vereceksin. Şimdi de diyoruz ki 'Tak, tuk, tuk'." dedi.

13.10.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-11:25) MHP Lideri Bahçeli Seçim Sloganlarını Açıkladı: Tak, Tuk, Tuk

Yerel seçimlere aylar kala gündeme dönük kritik açıklamalar yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin seçim sloganıyla alakalı "Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok açıktı. Ne dedik? 'Tak, tak, tak'. Yani üçünde de MHP'ye oy vereceksin. Bu defa da şunu söylüyoruz: Tak, tuk, tuk" sözlerini kullandı.

İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ

Hürriyet gazetesinden Ertuğrul Özkök'e açıklamalar yapan Bahçeli, AK Parti ile süren ittifak görüşmeleriyle alakalı, "Bu ittifakta bizim konumuz şu yada bu şahsın başkan olması değil. Bizim konumuz devletin bekası konusu. Onun için bu ittifak içindeyiz. Böyle anlarda siyasi kaygıları geri plana atmak lazım. Cumhurbaşkanı ve AK Parti ile ilişkilerimize gelince... İlişkilerimiz çok iyi. Karşılıklı saygı içinde iyi gördüklerimizi de hatalı gördüklerimizi de ifade ediyoruz. Onlar da bize karşı saygılı. Bir problem yada pürüz yok" dedi.

"BU SEFER 'TAK TUK TUK' DERİZ"

MHP'nin yerel seçim planı ve sloganıyla alakalı da kritik açıklamlar yapan Bahçeli, "Siyasi kombin nasıl yapılır? Bir yöntemi bulunur. Bizim bu hususta tavrımız çok açık. Biraz şakayla ifade edeyim. Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok açıktı. Ne dedik? 'Tak, tak, tak'. Yani üçünde de MHP'ye oy vereceksin. Bu kez de şunu söyleriz: 'Tak, tuk, tuk'. Bir yöntem, bir siyasi kombin kesinlikle vardır. Yeter ki sistemin oturması hususunda görüş birliğinde olalım" biçiminde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal