MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Aday Açıklaması: Yeniden Değerlendireceğiz

Cumhur İttifakı'ndan flaş bir hamle geldi. Sabah saatlerinde AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki'nin "Bazı adayları çekebiliriz" açıklamasının ardından MHP'den de benzer bir açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bazı illeri yeniden değerlendireceklerini açıkladı.

11.02.2019-17:34 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-17:16) MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan Aday Açıklaması: Yeniden Değerlendireceğiz

Bu hafta iki parti görevlilerinin bir araya geleceğini açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Yetkililer, şer ittifakının ön plana çıktığı her ili, her yeri yeniden değerlendirecek" dedi.

NE OLMUŞTU?

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Cumhur İttifakı'nda olan MHP ve AK Parti'nin ayrı ayrı seçime girdiği illerde başka bir partinin kazanma olasılığı olması halinde bir adayın çekileceğini duyurdu.

"SEÇİLME RİSKİ VARSA ADAY ÇEKİLECEK"

Özhaseki, "Bizim tehdit olarak kabul ettiğimiz kişilerin seçilme ihtimali varsa aday çekilecek" dedi.

Cumhur İttifakı'nın Iğdır, Kars, Giresun gibi illerde tek aday çıkaran Millet İttifakı'na karşı ve HDP adaylarına karşı iki ayrı parti olarak seçime girmekten cayabileceği ve ittifakın genişletebileceği geçen hafta gündeme taşınmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal