Meteoroloji Uyardı! Kuvvetli Yağış Geliyor

Bazı bölgeler için şiddetli yağış ve Anadolu'nun bazı yerlerinde şiddetli rüzgar beklentisine hava durumu tahminlerinde açıklayan Meteoroloji, batı kesimlerde sıcaklıkların hissedilir derecede düşeceğini ifade etti. İstanbul'da ise öğle vakitleri itibariyle yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağış etkisini hiss

18.05.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-10:12)

Yurt geneli için alınan hava durumu raporlarında, İç Anadolu'nun doğusunda, güney yönlü şiddetli rüzgar bekleniyor. Batı ve Orta Karadeniz'in iç bölgeleri, Marmara'nın doğusu ve İç Anadolu'nun batı kısımlarında sağanak yağış kendini gösterecek. Yağışlı hava, öğle vakitlerinden sonra İstanbul'da yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre: Marmara (Çanakkale hariç), İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Sivas, Tunceli, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz’in iç kısımları (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu,Zonguldak ve Bartın ile Sinop, Ordu ve Samsun illerinin iç kesimleri), Marmara’nın doğusu (Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Bursa’nın güney ve doğusu), Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Çankırı ve Eskişehir ile kuzey ve batı ilçeleri başta olmak üzere Ankara’da yerel olarak şiddetlii olması bekleniyor. Sabah vakitlerinde Marmara'nın doğusunda yer yer sis ve pus olayı tahmin ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal