Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan 23 Haziran Geçene Kadar Ortaya Çıkmayacak

Yeniçağ gazetesi Ankara temsilcisi Ahmet Takan, parti kurma hazırlığı içinde olduğu iddia edilen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın, 23 Haziran geçene kadar saha olmayacaklarını söyledi.

18.05.2019-09:59 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-09:54)

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan'ın verdiği kulis bilgilere göre parti kuracağı öne sürülen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ekonomi eski Bakanı Ali Babacan'ın 23 Haziran geçene dek sahada görünmeme kararı verdi.

Ahmet Takan, Davutoğlu ve Babacan'la alakalı son kulisleri verdi. Takan "deneyimli siyasetçi" olarak tanımladığı bir kişinin sözlerini bugünkü köşesinde kaleme aldı.

23 HAZİRAN'DAN SONRA YENİ PARTİ HAZIRLIKLARI HIZLANACAK

Erdoğan'ın eleştirileri yeni parti kurma çalışmaları etkilendi mi sorusuna yanıt aradığını söyleyen Takan, "Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan gibi isimler, 23 Haziran geçene dek 'pek sahada görünmeme' kararı vermişler. 'Seçim sürecini sessizce atlatma' amacındaymışlar. 23 Haziran'ın ardından partileşme süreci ile alakalı daha net açıklamalar yapacakları kaydediliyor." dedi.

"GÜLLÜ, GÜLSÜZ FORMÜLLER TARTIŞILIYOR"

AK Partili bazı isimlerin Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı gözlemlediğini söyleyen Takan "Güllü, Gülsüz formüller konuşuluyor. Sınır ötesinde, nerelerde, kimlerin kimlerle temas ettiği sahur bitene dek tartışılıyor. Herkesin kendine göre bir tahmini ve de altını çizerek söyleyeyim bir duyumu var" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal