Şanlıurfa'da PKK'lılarla Çatışma! 1 Komiser Yardımcısı Şehit Oldu

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda 1 komiser yardımcısı şehit oldu, 2 polis de yaralandı.

18.05.2019-09:50 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-09:44)

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında meydana gelen çatışmada, bir komiser yardımcısı şehit düştü, 2 polis de yaralandı. Çatışmada 2 terörist de etkisiz hale getirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü birimleri, Halfeti'nin kırsal Dergili Mahallesi'nde gece saatlerinde PKK'lı teröristlere dönük operasyon yaptı. Bu esnada saklanan teröristler tarafından güvenlik ekiplerine saldırı yapıldı.

KOMİSER YARDIMCISI ŞEHİT OLDU, 2 POLİS YARALANDI

Açılan ilk ateşte Özel Harekat ekibinde görevli komiser yardımcısı şehit düştü, 2 polis de yaralandı. Polislerin de cevap vermesi ardından çatışma çıktı. Bölgeye takviye güvenlik ekipleri gönderildi. Bölgeyi ablukaya alan güvenlik ekipleri, 2 teröristi etkisiz hale getirdi.

YARALI POLİSLER TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralı polisler, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedaviye alındı. Şehit komiser yardımcısının cenazesi de aynı hastaneye getirilerek silah arkadaşlarının tekbirleri arasında morga kaldırıldı.

Mahalleye gelen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yürütülen operasyon hakkında bilgi aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal