Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek'le Küs Olduğu İddialarına Yanıt Verdi

31 Mart seçimlerinde, AK Parti'nin Ankara Adayı Mehmet Özhaseki, eski Başkan Melih Gökçek'le kavgalı oldukları yönündeki iddialara yanıt olarak, 'Küs değiliz' dedi.

07.02.2019-10:30 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-10:20) Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek'le Küs Olduğu İddialarına Yanıt Verdi

31 Mart seçimlerinde, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlere yönelik anemli açıklamalarda bulundu. Özhaseki, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek hakkındaki sorulara yanıt verdi.

Özhaseki, CNN Türk'te yayınlanan '40' programında Buket Aydın'ın sorularına cevap verdi.

Ankara'daki sivil toplum örgütleri ya da üniversiteler ile arasının bozuk olmadığına dikkat çeken Özhaseki, 'Benim yönetim anlayışım içerisinde kazan-kazan formülü var. Esnaf ile ilgili bir şey yapacaksam onlarla konuşmadan asla bir şey yapmam. Üniversitelerle ilgili bir karar alacaksam oradaki rektör ve senato ile görüşmeden asla karar almam" ifadelerini kullandı. "Şimdi ben bunları anlattığımda gazeteciler Melih Bey'e cevap verdiğimi zannediyor" diyen AK Parti adayı, "Aslında öyle değil. Melih Bey Ankara'ya çok emek vermiş bir insan ve Ankara üzerinde ciddi bir ağırlığı var. Sevilir-sevilmez bunlar ayrı şeyler. Kampanyada yer almak Melih Bey'in takdirinde. Küs değiliz. Destek verirse mutlu eder destek vermezse küsecek değiliz' şeklinde konuşarak konuya açıklık getirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal