Makas Katliamı Şüphelileri Alkollü Olduklarını İtiraf Etti

İstanbul Beşiktaş'ta makas atarak 4 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan araçtakilerden Abdülsamet Topçi'nin ifadesi ortaya çıktı. Topçi ve babası kazadan önce alkol aldıklarını itiraf etti.

10.06.2019-13:50 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-14:40)

İstanbul Beşiktaş'ta 3'ü çocuk olmak üzere 4 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Otoyolda makas atarak trafiği birbirine katan araç, 3'ü çocuk 4 kişinin ölümüne sebep oldu. Beşiktaş'taki cinayet gibi kazadan sonra İstanbul polisi harekete geçti, güvenlik kameraları detaylıca incelendi.

Makas atan aracı süren ve onların kaçmasına yardım eden 3 kişinin kimlik bilgileri tespit edildi. Araçta yer alan Abdülsamet Topçi Burdur'da yakalandı. Silahlı yağma suçundan da aranan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

ALKOL ALDIKLARINI İTİRAF ETTİ  

Topçi'nin kazaya ilişkin ifadesi ise SEGBİS üzerinden alındı.

Topçi verdiği ifadede, "Anadolu yakasında bir restorana gittik. Alkol aldım... 3-4 gibi yemek yediğimiz yerden ayrıldık. Babam ve arkadaşları bizi takip ediyordu.. Çarpmanın ardından babam bize yetişti. Babama beni alıp götürmesini söyledim. Yusuf Arıboğan’ın da nerede olduğunu bilmiyorum." şeklinde itirafta bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal