Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu Canlı Yayınının Moderatörü Belli Oldu

Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayının detayları belli oldu. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya'nın yapacağı program 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'da yapılacak.

10.06.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-14:27)

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı ortak yayın için, AK Parti ve CHP'li görevliler bir defa daha bir araya geldiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de gerçekleştirileceğini duyurdu. Moderatör, gazeteci İsmail Küçükkaya olacak.

ÜNAL VE ALTAY YAYIN KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun televizyonda ortak canlı yayına çıkması hususu gündemde. Yayının tarihi ve saati başta olmak üzere ortak canlı yayının detayları için AK Parti ile CHP arasında yeni bir görüşme yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, planlanan yayın için bayram öncesi yaptıkları telefon görüşmesinin sonrasında ikinci defa gene telefonda görüştü.

İki ismin bazı ayrıntıları netleştirdiği, bunun haricinde bazı pürüzlerin bulunduğu ve bunlarla alakalı karşılıklı tekliflerin sunulduğu bildirildi. Ünal ve Altay yayın hususunda açıklama yaptı.

MODERATÖR İSMAİL KÜÇÜKKAYA OLACAK

Mahir Ünal şöyle konuştu:

''Engin Altay Bey ile yürüttüğümüz çalışmalar sona ermiştir. Mutabık kaldığımız protokolü paylaşacağız. 23 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Sayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecekler. Yayın herhangi bir kanalda değil bütün kanallarda yayınlacak biçimde ortak yayınla yapılacaktır. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir'' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal