Kurban Bayramında Sınırlama Olacak mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, önemli toplantı için Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Külliye'de bir araya gelecek. Yüz yüze yapılacak olacak Kabine toplantısında koronavirüs pandemisiyle girilecek Kurban Bayramı en kritik konu masaya yatırılacak.

27.07.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-12:26) Kurban Bayramında Sınırlama Olacak mı?

Koronavirüs pandemisindeki son durumla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir sunum yapması ve Bilim Kurulu'nun önerilerini sunması tahmin ediliyor. Dış politikada da yapılacakların değerlendirileceği Kabine Toplantısı'nda Doğu Akdeniz, Libya ile Ege Denizi'nde Yunanistan ile yaşananların değerlendirilmesi öngörülüyor.

Kabine Toplantısı'nda Libya'daki son hal ve Doğu Akdeniz'deki sıcak gelişmeler konuşulacak. Atılacak adımlar belirlenerek nasıl bir yol izleneceği konuşulacak.

OKULLARLA ALAKALI YOL HARİTASI KONUŞULACAK

Koronavirüs salgınının en fazla etkilediği alanlardan birisi olan eğitimle alakalı son gelişmeler değerlendirilecek. Milli Eğitim Bakan Ziya Selçuk çalışmaları belirtecek, fikirleri değerlendirilecek. Okullarla alakalı yol haritası kapsamlı olarak masaya yatırılacak.

KABİNE'NİN EN ÖNEMLİ GÜNDEMİ KURBAN BAYRAMI

Kabine Toplantısı'nın en önemli gündemi de Kurban Bayramı olacak. Koronavirüs pandemisinin etkileri devam ederken Kurban Bayramı'nda alınacak tedbirler vatandaşın da en fazla merak ettiği konuların arasında yer alıyor. Kabine Toplantısı'nda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile mücadele sürecinde gelinen son noktayı anlatacak, Bilim Kurulu üyelerinin fikirlerini aktaracak.

SINIRLAMA OLACAK MI?

Kurban Bayramı'nda sokak kısıtlaması ya da seyahat sınırlaması benzeri uygulamaların uygulanması beklenmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha öncesinde bu konuda yaptığı açıklamasında, Kurban Bayramı'nda bu gibi tedbirlerin kolay olmadığını belirtmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemlerinde olmadığını ifade ederken, yine de Bilim Kurulu ile konuşulacağını dile getirmişti.

KABİNE TOPLANTISI SONRASI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK

Dikkatlerin çevrildiği Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında açıklamalar yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan verilen kararları kamuoyu ile paylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal