Koç'un Cenazesiyle İlgili Önemli Açıklama

Amerikan Hastanesi sabah saatlerinde kalp krizi geçiren Mustafa Koç'un vefat ettiğini açıkladı.

21.01.2016-10:16 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Koç'un Cenazesiyle İlgili Önemli Açıklama

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç evinde kalp krizi geçirdi. Koç, evinin yakınındaki Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada gerçekleştirilen Mustafa Koç daha sonra sahibi olduğu Amerikan Hastanesi'ne nakledildi.

Amerikan Hastanesi sabah saatlerinde kalp krizi geçiren Mustafa Koç'un vefat ettiğini açıkladı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un sevk edildiği Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybettiği bildirildi. Koç Holding'ten yapılan açıklamada "Mustafa V. Koç'u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun" denildi.

CENAZESİ PAZAR GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un hayatını kaybetmesinin ardından Koç Holding'ten yeni bir açıklama geldi. Merhum Koç'un cenazesi Pazar günü öğle namazına müteakip defnedilecek.

Koç Holding'ten yapılan açıklama şöyle:

Yönetim Kurulu Başkanımız merhum Mustafa V. Koç’un cenazesi 24 Ocak 2016 Pazar günü öğle namazını müteakip Teşvikiye Camii’nden kaldırılacak ve Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanı’na defnedilecektir. Taziyeler, 22 Ocak 2016 Cuma günü itibariyle 7 gün boyunca Elmadağ Divan Oteli’nde saat 16.00 – 19.00 arası kabul edilecektir. 

Kamuoyunun bilgilerine sunarız. 


MİDE AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

Mustafa Koç, bir süre önce İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuş, 4 ayda tam 40 kilo vermişti. Koç, kızı Esra'nın lise mezuniyet partisinde zayıflamış yeni haliyle katılmıştı.


MUSTAFA KOÇ KİMDİR?

1960 yılında dünyaya gelen, evli ve iki kız çocuğu babası olan Mustafa Vehbi Koç, 1984 yılında ABD'de George Washington Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Çalışma yaşamına 1984'te Tofaş'ta Müşavir olarak başlayan Koç, Ram Dış Ticaret'te Satış Müdürlüğü ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1992 yılında Koç Holding'e geçerek sırasıyla Başkan Yardımcılığı, Başkan, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü.

2003 yılından beri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Onursal Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Üyesi de olan Koç, aynı zamanda Genç Başkanlar Organizasyonu üyesi.

JP Morgan Uluslararası Konseyi'nde, Rolls-Royce Uluslararası Danışma Kurullarına ve Council on Foreign Affairs Uluslararası Konseyi'nde yer alan Koç, aynı zamanda Bilderberg Toplantılarının Yürütme Kurulu Üyesi. 2005 yılında İtalya Hükümeti'nin Cavaliere D'Industria nişanı ile ödüllendirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal