Karlov Suikastında Yeni Gelişme! FSB Ortaya Çıkardı

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına yönelik hazırlanan iddianameye, Mevlüt Mert Altıntaş'ın olaydan önce birliktelik yaşadığı kadının açıklamaları da girdi.

28.11.2018-10:45 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-12:02)

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına yönelik hazırlanan iddianameye, katil Mevlüt Mert Altıntaş'ın olaydan önce birliktelik yaşadığı kadının açıklamaları da girdi.

Elde edilen bilgilere göre, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesine yönelik iddianamede, Mevlüt Mert Altıntaş'ın 2016 Ekim tarihinde para karşılığı beraber olduğu Natalya Vladimirovna Loginova adlı kadının açıklamalar da girdi. Altıntaş'ın, bir eskort sitesi üzerinden kendisiyle iletişime geçtiğini ifade eden Loginova, bu ilişki karşılığında kendisine 250 dolar ödediğini, fakat 30 TL'sinin yetmediğini belirttii.

FSB'nin suikasttın ardından kendisiyle iletişime geçtiğini belirten Natalya Loginova ifadesinde, 'Altıntaş'ın Büyükelçiyi öldüren adam olduğunu bu şekilde öğrendim. Beraber olduğum akşamda sessiz, sakin ve zararsızdı, çocuk gibi mütevazı hareket ediyordu. Bana izletilen suikast görüntülerinde ise agresif görünüyordu. Bu sebeple o anda bir tür uyuşturucu maddenin etkisi altında olduğunu düşündüm' ifadeleri yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal