Tarım Bakanı Pakdemirli Uyardı: Açıkta Satılan Ürünlere Dikkat Edin

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli vatandaşları açıkta satılan gıdalar hakkında uyardı. Pakdemirli, "Bunlar belki organikliğe, köye, çiftliğe, kırsala olan özlemimizi işaret ediyor fakat bu ürünleri her daim çok iyi niyetli olarak görmememiz lazım" dedi.

28.11.2018-10:28 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-10:21) Tarım Bakanı Pakdemirli Uyardı: Açıkta Satılan Ürünlere Dikkat Edin

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gıdalarla alakalı önemli açıklamalar yaptı. Açıkta satılan süt ve zeytinyağı gibi ürünlerden uzak durulması gerektiğini ifade eden Pakdemirli, "Bunlar belki organikliğe, köye, çiftliğe, kırsala olan özlemimizi işaret ediyor fakat bu ürünleri her daim çok iyi niyetli olarak görmememiz lazım" ifadesini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bakanlık bünyesindeki Ankara Gıda ve Kontrol Laboratuvarını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Pakdemirli burada AA muhabirine açıklamalar yaptı.

Organik sertifikalı ürünlerin kesinlikle kontrol edilmesini gerektiğini söyleyen Pakdemirli, "Eğer ambalajlı bir ürün ise mutlaka arkasını çevirip 'organik hologramı'nı görmemiz lazım" dedi.

Soğandakı ücret artışı hususunda da açıklama yapan Pakdemirli "Soğanda denetimlerimiz sürecek. Önemli olan insanlara devamlı doğru ücretlerle gıda temin etmemiz ve bu ücretlerin spekülatif olmaması" ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal