Kargosu Kapısına Bırakılmayınca Olay Çıkardı

İstanbul Esenyurt tarafında bir sitede yaşayan kadın, kargosunu teslim alan güvenlik görevlisinin kargoyu eve getirmemesi üzerine olay çıkardı. Yaşadığı sitenin otopark giriş bariyerini de kıran kadın, güvenlik görevlisine hakaret etti ve bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

09.11.2020-11:41 - (Son Güncelleme: 09.11.2020-11:52)

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, bir sitede yaşayan kadın, kargosunu teslim alan site güvenlik görevlisinin paketi evine çıkarmaması üzerine olay çıkardı. Sitenin otopark giriş bariyerini kıran kadın, ‘Bizim evin önünde çalışan bir köpeksin’ sözleriyle güvenliğe hakaret etti.

İstanbul’un İncirtepe mahallesinde bulunan bir sitede yaşanan olayda, iddiaya göre, Necla A. isimli vatandaşa bir kargo paketi geldi. Güvenlik görevlileri tarafından teslim alınan kargo paketini teslim alması için Necla A.’ya bilgi verildi. Evinde olan Necla A. paketi görevlilerin yukarı çıkarmasını talep etti. Fakat güvenlik görevlisi kadının aşağı inip alması gerektiğini söyledi. Aşağı inip paketi alması gerektiği söylenince ise kadın çılgına döndü.

HAKARET ETTİ

Paketin yukarı çıkarılmasını isteyen kadın, talebinin yerine getirilmemesi üzerine, aşağıya inip güvenlik görevlisine hakaret ederek, darp etti. Öfkesi geçmeyen vatandaş, olayın ardından site girişindeki bariyerlere de zarar verdi. Site yönetimi ise yaşanan bu olayın ardından polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise iki tarafı da alıp karakola götürdü. Bütün olay ise sitenin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal