Kar 63 Santimetreye Çıktı!

Kar kalınlığının 63 santimetreye kadar çıktığı Uludağ'da jandarma ekipleri lastiklerine zincir takmayan sürücüleri uyardı.

23.12.2017-14:44 - (Son Güncelleme: 23.12.2017-14:37) Kar 63 Santimetreye Çıktı!

Kar kalınlığının 63 santimetreye kadar çıktığı Uludağ'da jandarma ekipleri lastiklerine zincir takmayan sürücüleri uyardı. Kış turizminin gözde yerlerinden Uludağ hafta sonu tatilcilerin uğrak yerlerinden biri.

Hafta sonu tatilinde kayak yapmak isteyen tatilciler ve günübirlikçiler sabahın erken vakitlerinde yollara düştü. Dün geceyle birlikte etkili olan kar yağışı, dağ yolunda kar kalınlığının 63 santimetreye ulaşmasına sebep oldu. Tipi ve şiddetli yağan kardan dolayı Uludağ yolu da 8'inci kilometreden itibaren karla boyandı. Yolda kalan araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Araçlarının içerisinde beklemekten bunalan bazı tatilciler dışarıya çıkıp kar topu oynarken bazıları da araçlarını yol kenarına çekip mangal keyfi yaptı.

Yolda kalıp zincir takmaya uğraşan sürücüler, kendilerinin düştüğü hataya başkalarının yaşamamasını istediklerini ifade ederken kar yağışıyla beraber işleri açılan zincirciler ise bir takım zinciri 80 liraya sattıklarını takma işlemi ile birlikte bir zincirden 110 lira kazandıklarını belirttiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal