Kadınları Taciz Eden 'PKK'lı Sahte Hoca'nın İfadesi Kan Dondurdu

Eşleriyle sorunları olan evli kadınları kandırıp cinsel istismarda bulunan şarlatanın PKK'lı olduğu öğrenildi. Kendisinden para talep edildiğini iddia eden sahte hoca Burhan D.'nin ilk ifadesi şaşkına uğrattı.

13.09.2020-22:35 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-14:31) Kadınları Taciz Eden 'PKK'lı Sahte Hoca'nın İfadesi Kan Dondurdu

Esenler'de, evlilik hayatında sorun yaşayan kadınları muayene etme suretiyle cinsel istismarda bulunan hoca kılıklı şarlatanın PKK organizayonlarında görüntülendiği ortaya çıktı.

Skandal olay, geçen günlerde Esenler Kemer Mahallesi 904 Sokak'ta meydana geldi.

Bir ailenin evine gelerek kefaret parası ödemeleri gerektiğini ifade eden B.D., ailenin 3 bin 200 lirasını kandırarak cepledi.

Hoca olduğu iddiasında bulunan B.D., daha sonra ayrı bir odada kadınla görüşme yapacağını söyledi ve bir süre sonra nikahın tazelendiğini öne sürerek evi terketti.

ÖNCE GÖZALTI SONRA TUTUKLAMA

Bir süre sonra aile, aynı mahalleden başka bir kadının B.D. tarafından taciz edildiğini öğrenince durumu emniyet yetkililerine bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine çalışmalara başlayan polis ekipleri, tacizciyi yakalamak için harekete geçti.

Yapılan çalışmalar sonucunda tacizci B.D. suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri biten B.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HOCA GÖRÜNÜMLÜ ŞARLATAN PKK'LI ÇIKTI

Esenler'de evliliklerinde problem yaşayan birden çok kadına, kocalarıyla aralarındaki problemleri çözeceğini söyleyerek tacizde bulunan B.D.'nin terör örgütü PKK sempatizanı olduğu öğrenildi. B.D.’nin daha önceki yıllarda da taciz suçuna karıştığı ortaya çıktı.

''DAVACI VE ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM''

Eşinin ve kendisinin Burhan D. ile tek başına kalmasıyı istemediğini söyleyen S. B. ''Bu şahıs parayı aldıktan sonra bizim nikahımızı kıydı. Ben odadan çıktım. Benim bu olayla ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir. Ben bu olayla ilgili davacı ve şikayetçi değilim'' açıklamasını yaptı.

''3 BİN 200 LİRA KEFARET PARASI İSTEDİ''

E. B. ise emniyetteki ifadesinde şüpheli Burhan D.’yi dini nikahlarını tazelemek için evlerine davet ettiklerini bildirerek, şüphelinin kendilerinden 3 bin 200 lira kefaret para talep ettiğini ve parayı verdiğini dile getirdi

Burhan B.'nin başka bir kadını taciz ettiğini duyunca kendisinin dolandırıldığını anladığını kaydeden E.B. şüpheli Burhan D.'den şikayetçi olduğunu açıkladı.

Bakırköy Adalet Sarayı’nda savcılık ifadesi alınan şüpheli Burhan D. şu ifadeyi verdi:

''Geçimimi kiraya vermiş olduğum iki dairemden aldığım para ile sağlıyorum. 15 gün kadar önce E. B. eşine ‘Boş ol’ dediğini, bu yüzden nikahlarının düştüğünü söyleyerek beni nikah tazelemem için evlerine çağırdı.

Ben de ‘Sinirle söylenmiş söz geçerli olmaz, nikahımız düşmez, tövbe edin’ dedim.

Şahıslara orada bulunan kişilerin huzurunda tövbe ettirdim. Dini nikah kıymadım, şahıslardan para istemedim. E. B. istemediğim halde bana 300 lira para verdi. Verirken de ‘Evime geldiğin için kendi rızamla bu parayı veriyorum’ dedi.''

''BANA KUMPAS KURULDU''

E. B.’ye ‘Ayrı odanız var mı’ şeklinde soru sormadığını iddia eden Burhan D'nin kendisine kumpas kurarak para talep ettiğini, para vermediğinde ise kameraya alındığını söylediği görüntüleri yayacağını ve itibarını zedeleyeceğini belirttiğini bildirdi.

Burhan D, E.B'nin kendisinden para talep ettiğini ifade ederek, ''Kabul etmedim. Ben kimseyi bu zamana kadar taciz etmedim.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal