İyi Parti'de Ortaya Çıkan Liste Ortalığı Karıştırdı

İyi Parti 2. Olağan Kurultayı'ndaki seçimlerden evvel şehir idarecilerine yollanan 'oy verilmeyecekler' listesi partide ortalığı karıştırdı.

21.09.2020-17:58 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-17:44) İyi Parti'de Ortaya Çıkan Liste Ortalığı Karıştırdı

İyi Parti'de ikinci Olağan Kurultay ardından ortalık karıştı.

Partinin kritik adlarını tasfiye etmek için düzenlenen liste ortaya çıkınca, merkez idaresinde buhrana yol açtı.

İYİ PARTİ'DE ORTAYA ÇIKAN LİSTE GERİLİMİ TIRMANDIRDI

Listede Ümit Özdağ, İsmail Koncuk, Yavuz Temizer, Aylin Cesur, Aytun Çıray, Feridun Bahşi, Ayhan Erel'in adlarının yer aldığı belirtildi.

Tasfiye edilmek istenen kişiler içerisinde yer alan İsmail Koncuk ile Aytun Çıray sosyal medya üzerinden (twitter)yaptıkları sert açıklamayla meydana gelen liste krizine tepki gösterdi.

KONCUK, AĞIR İFADELERLE HEDEF ALDI

Gün yüzüne çıkan listeyi sosyal medya hesabı üzerinden sert bir tepki gösteren İsmail Koncuk, şu ifadeleri kullandı:



'İYİ Parti 2. Olağan Kongresi bugün yapıldı. Hayırlı olsun. Ben ve Ümit Özdağ, Gİ̇K adayı olmamamıza rağmen, bazı akıl ve ahlak fukaraları, bir kısım il yöneticisine sabah böyle bir liste dağıtmış. Aday olma ihtimalimiz bile birilerini ürkütmüş! Koltuk onların, adamlık bizim olsun.'

AYTUN ÇIRAY'IN DA LİSTEYİ HEDEF ALDI

İyi Parti'nin önemli adlarından Aytun Çıray da meydana gelen bu duruma tepkisini, 'Bu listede asıl hedef merkez siyasetçilerin tasfiyesidir. Demirel'in doktoru.. İsmet Sezgin'in yeğeni.. Ve bendeniz bunun işaretidir. Başarıp başaramadıklarını göreceğiz. Onlar da görecek. Samimiyet ve ilkeler testidir bu!' ifadeleriyle gösterdi.

DURMUŞ YILMAZ'DAN LİSTEDE İSMİ GEÇENLERE GEÇENLERE DESTEK

Aynı zamanda Aytun Çıray ve İsmail Koncuk'un yanındaa, Durmuş Yılmaz da listede adı olmamasına rağmen Çıray ile Koncuk'a destek oldu.



Yılmaz, 'Adım listede olmadığına göre ben bu listeyi yapanlara göre makbul adam mı oluyorum. Reddediyorum. Kenar süsü olmaktansa bu listede olmayı tercih ederim, Bu kafayla olmuyor, olmayacak da.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal