İYİ Parti Lideri Akşener'den Hükumete Destek!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gündemi değerlendirdi. Ekonomi ile alakalı açıklama yapan Akşener, "Ekonomiyi bozarken tek başınızaydınız. Bugün için ülkemiz ve milletimiz için Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin yanındayız" dedi.

10.08.2018-17:30 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-17:34)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Başkanları toplantısı ardından gündeme dair açıklamalar yaptı.

Ekonomi ile alakalı Akşener, "Ekonomide ve dövizde tam manası ile bir patlama meydana gelmiştir. Hepimiz aynı gemideyiz geminin ismi Türkiye Cumhuriyeti'dir. Dünü ve bugünü yarın konuşmak için sayın Cumhurbaşkanı'na talep yapıyoruz; gelin etrafınızı saran sizi devamlı kandıran o ekonomi kurmaylarından bir an önce kurtulun. Türkiye Cumhuriyeti, aile firmanız değil. Ekonomik tabloyu bozarken tek başınızaydınız çözüm için beraber hareket etmeye varız. Bugün için ülkemiz ve milletimiz için Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin tarafındayız. Merkez Bankası'na müdahale etmekten geri durun" dedi.

ZİRVE ÇAĞRISI GELMİŞTİ

Öte taraftan İYİ Parti ve BBP'den yaşanan dönemle alakalı liderler zirvesi talebi de gelmişti.

Dolar ve euronun peş peşe rekor kırması siyasi partileri de harekete geçirdi. Son dakika habere göre, İYİ Parti sürpriz bir açıklama gerçekleştirerek ekonomik verilerin düzeltilmesine dönük siyasi partilerin dahil olacağı işbirliği önerdi.

İYİ Parti'nin resmi Twitter sayfasından yayınlanan çağrıda, “Türk Lirası'nın değer kaybına neden olan kararlar alınırken beraber değildik fakat çözüm için beraber olabiliriz. Hükümetten, siyasi partilerin ekonomi kurmayları ile geniş çerçeveli bir görüşme istiyoruz” denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal