Hazine Bakanı Albayrak "Görevi Bıraksın" Sözlerine Yanıt Verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Muharrem İnce'nin görevi bıraksın çağrısına cevap verdi. Albayrak, "Ben olsam da olmasam da bu yeni sistemin devam etmesi lazım. Sürdürülebilirlik önemli" dedi.

10.08.2018-16:42 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-16:45)

Dolmabahçe Sarayı'nda Yeni Ekonomi Modeli'ni duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, başta muhalefet olmak üzere "Vazifeyi bıraksın" diyenlere cevap verdi.

"BERAT ALBAYRAK OLSA DA OLMASA DA..."

Sistemin devam ettirebilir olmasının gerekliliğine vurgu yapan Bakan Albayrak, "Berat Albayrak geldi, gitti, ardından başkası geldi. Devamı var mı? Yok. Berat Albayrak bugün var, yarın yok. Berat Albayrak bugün olsa da olmasa da kurduğumuz bu düzenin sürdürülebilir olması lazım. Son dönemlerde meydana gelenlere baktığımız zaman birçok devletin yaşadığı sistemsel sorunların başında sürdürülebilirlik problemi geliyor. Şahsa dayalı, bir sektöre dayalı olmayacak. Sürdürülebilir olacak" ifadesini kullandı.

İNCE, ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

24 Haziran'da CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, sosyal medya sayfasından yayınladığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaparak "Artık tavsiye vermiyorum, rica ediyorum. Damadınız başta gelmek üzere, ekonomi danışmanlarınızı kovun" biçiminde bir istek yapmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal