İnce'nin Dindarım Yalanı Ortaya Çıktı

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, muhafazakar seçmenin oyunu alabilmek için meydanlarda İslami naralar atıp duruyordu. Ama ortaya çıkan belgeler İnce’nin, dindar olmadığı iddiaların kanıtlıyor.

11.06.2018-18:44 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-18:48)

CHP'Lİ İNCE'NİN OYUNU BELGELERLE BOZULDU

Kendisine arkadaşları arasında "hacı" dendiğini ifade edip, sürekli "muhafazakar" bir profil çizmeye çalışan Cumhuriyet Halk Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin öyle bir kişi olmadığı ortaya çıktı. Muharrem İnce'nin 2009 yılında Meclis’te verdiği soru önergesi tipik CHP zihniyetini gözler önüne sererken, diğer yandan meydanlarda nasıl bir yalanla propaganda yapıldığını da ortaya çıkardı.

Mitinglerde, sürekli dini söylemler üreten, arada namaz pozları veren CHP’li İnce'nin tamamen milleti kandırmak için bir seçim stratejisi sürdürdüğü belgelendi.

Meclisin arşivinden çıkan belgeler, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının da gerçek İslam zihniyetini ortaya koydu. CHP’li İnce'nin 14.09.2009  yılında verdiği soru önergesinde, "TRT ekibindeki bir kameramanın saçlarını kışlık bere ile kapattığı, bu kameramanın TRT'de türbanla çalıştığı yönünde basında çıkan haber ve fotoğraflar doğru mudur?" diye hükümete soru sorduğu ortaya çıktı.

Bir TRT çalışanının başörtüsüne tahammül edemediğini gözler önüne seren belgeler, CHP’li İnce’nin ve CHP'nin ikiyüzlülüğünü kanıtlar nitelikte.

24 Haziran genel seçimi öncesi başörtüsü savunucusu haline bürünen CHP’li İnce'nin 2003 yılında e verdiği bir başka soru önergesi de ikiyüzlülüğünü ortaya koyuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal