MHP'li Adayın Tarihi 'Recep Tayyip Erdoğan' Konuşması

MHP Ordu milletvekili adayı Cemal Enginyurt'un AK Parti ile neden ittifak yaptıklarını anlattığı konuşma büyük ilgi gördü.

11.06.2018-16:39 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-16:40)

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Cemal Enginyurt katıldığı bir televizyon programında gündem ilişkin konuştu.

Enginyurt konuşmasında ‘kimle bir olacaktık’ diye başladı ve ardından tarihi bir konuşma yaptı. Cemal Enginyurt’un konuşması şu şekilde:

‘’Yazıyor! Bahçeli MHP’yi sattı mı? AK Parti ile nasıl bir oldu? Nasıl Recep Tayyip Erdoğan ile bir oldu? Kimle bir olacaktık. Kocam bir kilo domuz etini 7 dakikada yedi diyen dinsizlerle mi bir olacaktık. Sabah okunan ezan sesinden tiksiniyorum diyen CHP’li Sena ile bir mi olacak. Şehitler ölmez vatan bölünmez sözünden nefret eden CHP ile bir mi olacaktık? Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenlerle mi bir olacaktık? PKK cenazelerine katılıp ağlayanlar mı bir olacaktık? Bu ülkenin şerefli komutanın apoletini sökeceğim diyen apoletsizlerle mi bir olacaktık? Ülkücü kanı elinde olanlar mı bir olacaktık. Bunlarla bir olmaktansa Recep Tayyip Erdoğan ile bir olmak bizim için onur ve şereftir’’

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal