İGA'dan İstanbul Havalimanı'nda İntihar Eden Güvenlik Görevlisine İlişkin Açıklama

İGA tarafından yapılan, havalimanı işletmesinde görev yapmış merhum İbrahim Layık'ın intiharından sonra konunun sosyal medyada ve bazı yayın organlarında "işten çıkarılma" gibi asılsız bir iddia ile ilişkilendirilmesine istinaden açıklama yapma zorunluluğunun ortaya çıktığı ifade edildi

21.06.2019-10:42 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-11:52)

"AİLEVİ SEBEPLERDEN DOLAYI İSTİFASINI VERDİ"  

Merhum iş arkadaşları Layık'ın işten çıkarıldığı iddiasının kesinlikle gerçeği yansıtmadığı ifade edilen söz konusu açıklamada, "Merhum, üzücü olaydan önce kendi isteğiyle İGA İnsan Kaynakları Müdürlüğüne yazılı bir dilekçe ile başvurarak, istifasını sunmuştur. Kendisi kalmaya ikna edilmeye çalışılmasına rağmen istifasına gerekçe olarak da ailevi nedenleri göstermiştir. İstifa dilekçesi halihazırda İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğümüzde bulunmaktadır." sözleri aktarıldı.

Açıklamada, İGA olarak merhum İbrahim Layık'ın ailesinin yanında olmak, derin acılarını paylaşmak amacıyla her türlü girişimin yapıldığına, bu süreçte dayanaksız iddialarla konunun başka türlü yansıtılması karşısında büyük üzüntü duyulduğu, merhuma bir kez daha Allah'tan rahmet ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilendiği belirtildi.
  
NE OLMUŞTU?  

İstanbul Havalimanı'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan İbrahim Layık, kendisini havalimanı terminalinin önündeki boşluğa bırakmış ve yaşamını yitirmişti.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA  

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Güvenlik görevlisi İbrahim Layık'ın aynı iş yerinde çalışan arkadaşına evlenme teklif ettiği fakat reddedildiği bunun üzerine iş yerinden ayrıldığına ilişkin istifa dilekçesi yazıp imzaladıktan sonra intihar ettiği anlaşılmıştır" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal