İcra Memurları Küçük Kızı Babasından Zorla Aldı

İstanbul Bağcılar'da boşandığı eşine verilmek üzere babasından alınmak istenen küçük Yağmur'un verdiği mücadele izleyenlerin yüreklerini dağladı.

29.08.2018-11:20 - (Son Güncelleme: 29.08.2018-11:27)

İstanbul Bağcılar'da annesi ve babası boşanan 10 yaşındaki Yağmur, kısa süreliğine kaldığı babasından annesine teslim edilmek için icra memurları tarafından zorla alındı. Annesine gitmek istemediğini ifade ederek babasına sarılıp ağlayan minik Yağmur'un gözyaşları izleyenleri ağlattı.

BABA KIZ, ESKİ EŞİN AÇTIĞI DAVAYLA AYRILMAK ZORUNDA KALDI

İstanbul Bağcılar'da ikamet eden Metin Çorlu, geçtiğimiz yıllarda eşine boşanma davası açtı. 5 sene süren mahkeme döneminde kızının velayeti geçici olarak anneye verildi. Bu süre zarfında kızıyla bazen görüşen baba Metin Çorlu, açtığı dava ile yaz tatilinde kızının bir ay kendisinde kalması hakkını elde etti. Bir aylık süre bitiminde ayrılamayan baba kız, eski eşin açmış olduğu icra davasıyla ayrılmak durumunda kaldı.

BABA VE KIZIN AYRILMAMAK İÇİN VERDİĞİ MÜCADELE YÜREKLERİ DAĞLADI

Minik Yağmur, ağlayarak gitmek istemediğini söylemesine karşın, annesi, polis birimleri, icra memurları ve pedagog eşliğinde babasından alındı. Baba ve kızın ayrılmamak için verdiği mücadele ve yakarışları ise görenleri ağlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal