Hükümetten Mehmet Şimşek İstifasına Yönelik Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Mehmet Şimşek'in istifasına ilişkin ortaya çıkan iddialar hakkında, ‘Su söylemler şu anda sadece iddia. Bu konu hakkında bize iletilen bir şey yok’ dedi.

05.04.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-13:17) Hükümetten Mehmet Şimşek İstifasına Yönelik Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'de gerçekleştirdiği basın toplantısında gündemde yer alan kritik gelişmeleri ele aldı. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in istifasına yönelik gelen soruya ise, ‘Bu konu şu anda sadece bir iddia. Bize iletilen bir şey yok’ şeklinde cevap verdi.

'Başbakan Yardımcısı Şimşek'in istifasının önlendiği' iddiaları hakkında sorulan soruyu cevaplayan Kalın, ‘Cumhurbaşkanımız ekonomiyi yakından izleyen bir lider. Bunlar olurken ekonomi yönetimi ile yakın bir mesai içinde olmuştur. Dolayısı ile ara ara 'toplantı yapıldı' yönündeki iddialar bizim için bir rutin halini aldı. Faizler hakkında Cumhurbaşkanımızın pozisyonu her zaman kesin oldu. Son zamanlarda bunun dışında meydana gelen olağanüstü bir olay yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın ekonomiye ilgisi sürecektir. Bunun etkisini de zaten rakamlarda görüyoruz’ dedi.

Söz konusu sorunun 3. defa sorulması üzerine Kalın, ‘Bu konuda bize iletilen bir şey yok sadece iddia’ açıklamasında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal