Hırsızların İfadesi Kan Dondurdu! ''Boşuna Öldürdük''

82 yaşındaki iş adamını, yüklü para çalmak için öldürüp 8 parçaya ayıran caniler iş adamının üzerinden az miktarda para çıkınca ifadelerinde ''Boşuna öldürdük'' dediler.

15.03.2019-13:47 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-13:24) Hırsızların İfadesi Kan Dondurdu! ''Boşuna Öldürdük''

Antalya'da öldürülen iş adamı cinayetiyle alakalı kan donduran detaylar ortaya çıktı. 9 kişinin gözaltına alındığı olayda ''Adam bedavaya gitti, boşuna öldürdük'' diyen zanlılar adliyeye sevk edildi.

Kepez İlçesi Varsak yakınlarında bir ceset olduğu ihbarı üzerine harekete geçen ekipler 8 parçaya ayrılıp gömülmüş bir erkek cesedi buldular. Yapılan DNA tesi sonucu cesedin 49 gün önce kaybolan Asım Bayram'a ait olduğu tespit edildi.

KAFASINA ÇEKİÇLE VURUP ÖLDÜRDÜLER

Muratpaşa İlçesi'nde bir eve götürüp burada kafasına M.Ö adlı şüphelinin çekiçle vurarak öldürdüğü düşünülen Asım Bayram'ın cansız bedeni dikkat çekmemesi için 8 parçaya bölünerek çöp boşetlerine koyuldu.

Cesedi gömmek için önce keşif yaptıklarını anlatan zanlılar 1 gün boyunca cesedi bodrumda sakladıklarını söylediler.

''ADAM BEDAVAYA GİTTİ''

Zanlılar ifadelerinde Asım Bayram'ın kendi çevresine hep araba ve üzerinde yüklü miktarda para var dediğini duydukları ve bu yüzden kaçırdıklarını ama umduklarını bulamadıklarını söylediler. İfadelerine ''Üzerinde para yoktu adam bedavay gitti'' dedikleri öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal