"Fuat Avni" Kameralara Yakalandı

FETÖ'nün medya yapılanmasına bağlı olan meşhur "Fuat Avni" hesabının yöneticisi olduğu iddia edilen Aydoğan Vatandaş, ABD'nin New Jersey eyaletinde kameralara yakalandı.

23.06.2018-11:20 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-11:25)

AA, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) basın örgütlenmesinin ileri gelen kişilerinden ve "Fuat Avni" hesabının sahibi olduğu öne sürülen firari Aydoğan Vatandaş'ı ABD'nin New Jersey eyaletinde iki ayrı yerde görüntüledi.

İlk olarak New Jersey eyaletinin Clifton kentinde yer alan FETÖ üyelerinin buluşma mekanlarından Ant kitabevi ve kafede (Ant Bookstore&Cafe) kameralara yakalanan Vatandaş, sonrasında gittiği Hackensack kentinde FETÖ örgütüne yakın kişiler tarafından işletilen Kafe (Cafe) 46’ya gitti.

FETÖ'nün Amerika'daki mekanlarından Türk Kültür Merkezi'nin(TCC) New Jersey şubesi tarafından bu sene Nevruz etkinliği de yaptığı Cafe 46'nın iç tarafında öğle yemeğini yemesinin ardından bahçe tarafına çıkarak yanındaki kişiyle konuşan Vatandaş, AA muhabirlerinde karşısında görünce büyük şaşkınlık geçirdi.

AA muhabirinin FETÖ firarisi olarak arandığını söyleyerek sorular yöneltmesi ardından şok geçiren Vatandaş, oturduğu yerden kalkarak elindeki çay bardağı ve çantasıyla hızla uzaklaşmaya çalıştı.

15 Temmuz FETÖ darbe kalkışması ile alakası ve “Fuat Avni” hesabının idarecisi olup olmadığıda dair sorular ardından korkab Vatandaş, hızla kafenin iç tarafına doğru geçti.

Soruları yanıtsız bırakan ve kafeye girer girmez polis getirilmesini talep eden Vatandaş'ın korku halindeki tavır ve hareketleri gözden kaçmadı.

AA muhabirlerinin olay yerinden gitmesinin sonrasında kafe personellerinin merdiven yaparak güvenlik kameralarını kontrol etmesi de kameralara yansıdı.

ANT KİTABEVİ FETÖ'NÜN KARARGAHI DURUMUNDA

Firari Aydoğan Vatandaş’ın ilk olarak gittiği New Jersey eyaletine ait Clifton kentindeki Ant kitabevi ve kafesi FETÖ örgütüne üye önde gelen kişilerin uğrak yeri konumunda.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal