FOX TV Sunucusundan Çok Konuşulacak Gaf

Fatih Portakal'ın tatile çıkmasının ardından FOX Ana Haber'i sunan Gülbin Tosun, basketbolda olmayan kırmızı kart uygulamasını varmış gibi söylemesi sosyal medya çok konuşuldu.

04.07.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-10:26)

Fox Ana Haber sunucu Fatih Portakal'ın tatile çıkmasının sonrasında ana haber sunuculuğuna Gülbin Tosun geldi. Gülbin Tosun, canlı yayında çok konuşulacak bir gafın altına imza attı. Gülbin Tosun, "Hakem, 13 basketbolcuya kırmızı kart gösterdi" ifadelerini kullanması sosyal medyada olay oldu.

13 BASKETÇİYE KIRMIZI KART

FOX TV Sunucusu Tosun, dün akşam yayınlanan haber programında sunduğu spor haberinden çok konuşulacak bir gafın altına imza attı. Filipinler ile Avustralya milli takımı arasında oynanan basketbol maçında saha içinde şiddet olaylarını sunan Tosun, 13 sporcunun maçtan diskalifiye edilmesini "Hakem, 13 basketbolcuya kırmızı kart gösterdi’’ ifadelerini kullandı.

GÜLBİN TOSUN KİMDİR?

Gülbin Tosun, 10 Kasım 1978 tarihinde İstanbul’da hayata geldi. İstanbul Üniversitesinde lisans eğitimini başarılı bir şekilde bitirdi. Uluslararası haber ajansı olan Reuters’de stajını yaptı.

Lisans eğitimi aldığı ilk yıllarda TRT‘de önemli kişilerden diksiyon dersi aldı.

1995 senesinde Gülbin Tosun, Türkiye’nin ilk haber kanalı, Kanal E‘de muhabirlik ve haber spikeri olarak çalışmaya başladı. 1999 senesinde ise, ShowTv‘de Reha Muhtar ekibinde gece haberleri programını hazırlayıp yayınlamaya başladı.

Gazeteci Gülbin Tosun, 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren “Fox Tv Hafta Sonu Ana Haber Bülteni”ni sunmaya başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal