FETÖ'nün Askeri Mahrem Yapılanmasına Operasyon

Kırıkkale merkezli 10 şehirde, hain darbe girişiminde bulunan FETÖ'nün 'askeri mahrem yapılanması'na ilişkin gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 3 kişi daha tutuklandı.

09.02.2019-14:29 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-14:27) FETÖ'nün Askeri Mahrem Yapılanmasına Operasyon

Kırıkkale merkezli 10 şehirde, hain darbe girişiminde bulunan FETÖ'nün 'askeri mahrem yapılanması'na ilişkin gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 3 kişi daha tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma bünyesinde gözaltına alınan 20 askeri çalışandan F.U, G.D, İ.Y, F.T, İ.B, Ö.Ü, S.K, O.A, M.C, G.İ. ve O.İ'nin emniyetteki işlemleri son buldu.

Adliyeye gönderilen zanlılardan F.U, G.D. ve İ.Y, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı, diğer şüpheliler ise adli kontrol kaydıyla serbest kaldı.

Zanlılardan S.K. ve H.K'nin, emniyetteki işlemleri sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvatlerinin 'askeri mahrem yapılanması'na ilişkin soruşturma bünyasinde haklarında gözaltı kararı verilen 20 şüpheli, Kırıkkale merkezli Tekirdağ, Ankara, Tunceli, Mersin, Konya, Düzce, Balıkesir, İstanbul ve İzmir'de tespit edilen adreslere gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınmıştı. Daha önce adliyeye gönderilen 7 zanlıdan 3'ü tutuklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal