Eylül'den Sonra Bir Kötü Haber'de İzmir'den Geldi! Rüya Bebek Kaçırıldı

İzmir'in Tire ilçesinde kaybolan bebek Rüya Çelik ve anneannesini bulmak için jandarma kırmızı alarma geçti. Bebek Çelik'in ablası, bebeğin anneannesi tarafından kaçırıldığını iddia etti.

03.07.2018-22:20 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-22:44)

Tire ilçesine bağlı Derebaşı Mahallesi'nde bebek Rüya Çelik’in kaçırılma olayı meydana geldi. Fatma Yenigün (56) ile 1,5 yaşındaki torunu Rüya Çelik, sabah saatlerinde evden beraber çıktı. Anneanne Yenigün ve 1,5 yaşındaki Rüya Çelik'ten o saatten sonra haber alınamadı. Son zamanlarda yaşanan olaylar ardından durum hemen güvenlik güçlerine bildirildi. Güvenlik güçleri ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlattı. Jandarmanın arazide geniş çaplı araması sürüyor.

Bebek Rüya ve anneannesinin 6 saattir kayıp olduğu bilgisine ulaşılırken, 1,5 yaşındaki bebeğin kardeşi Gülçin Çelik (17) önemli iddialar ortaya attı. Gülçin Çelik, kardeşinin anneannesi tarafından kaçırılabileceğini ileri sürdü. İHA’ya konuşan Gülçin Çelik, anneannesinin davranışlarının normal olmadığını ifade ederrken "Sabah kalktığımda kardeşim yoktu. Bir müddet bekledim ve hemen jandarmaya haber verdim. Sağ olsunlar hemen harekete geçtiler. Herkes dağda arıyor. Anneannem bundan 22 sene önce de kaçmış. Biz 3 sene önce falan bulduk" şeklinde konuştu.

Abla Gülçin Çelik, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden kardeşinin fotoğrafını paylaşarak, "Arkadaşlar kardeşim Tire Derebaşı’nda kaçırıldı. Gören veya benzeten olursa Allah rızası için haber versin" şeklinde yazdı. 

İzmir Tire İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçırılma iddiaları üzerine Rüya’nın anne ve babasıyla görüştükten sonra olayla ilgili inceleme başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal