Eylül'ün Cinayetinde Kan Donduran Detay

Ankara'da kaybolduktan sonra 8 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Eylül'ün cinayetine ilişkin önemli bir iddia gündeme geldi. Cinayetin faili Eylül'ü öldürmek için daha önceden plan yapmış.

03.07.2018-21:05 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-21:18)

Ankara'nın Polatlı ilçesi kaybolduktan 8 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Eylül Yağlıkara cinayetinin şüphelisine ait cep telefonu sinyalinin, görgü tanığının verdiği bilgideki yer ve saat ile örtüştüğü bilginse ulaşıldı. Olay sonrasında vahşetin faili olarak tutuklanan U.K'nın, elektrik direği dikmek için açtığı çukurun bir bölümünü özellikle kapatmadığı belirlenirken, bu durum cinayetin daha önceden planlandığı düşüncesini uyandırdı.

EYLÜL'ÜN CESEDİ ELEKTRİK DİREĞİNİN DİBİNE GÖMÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

AA muhabirinin aktardığı bilgiye göre, Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran günü kaybolan ve 29 Haziran 2018 tarihinde Yüzükbaşı Yolu civarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara soruşturmasına dair, yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

OLAY YERİNDE ŞÜPHELİNİN ARACININ LASTİK İZLERİNE RASTLANDI

Buna göre, görgü tanığının aktardığı bilgideki, şüpheli U.K'yı gördüğü saat ile mevki, U.K'ya ait cep telefonu sinyalleriyle örtüştü. Öte yandan Eylül'ün ölü bedeninin bulunduğu bölgenin yakınında, zanlının arabasına ait lastik izine de ulaşıldı. Şüphelinin Eylül'ün ölü bedenini gömmek için geldiği esnada sert fren yapmasıyla kalkan tozu fark eden görgü tanığı, zanlının tutuklanmasının sonrasında jandarmaya giderek, gördüklerini anlatarak ifade verdi.

Bunun ardında, Eylül'ü arama çalışmaları, tanığın aktardığı bilgiye göre bölgede yoğunlaştırıldı.

KÖSTEBEK ÇUKURUNDAN YAYILAN KOKU CESEDE GÖTÜRDÜ

Arama çalışmalarında kullanılan iz takip ve kadavra arama köpekleri, bir köstebeğin kazdığı çukurdan yayılan kokuya tepki verdi. Arama köpeklerinin, Eylül'ün ölü bedeninin bulunduğu yerde tepki vermesi üzerine yer kazılarak, küçük kızın ölü bedenine ulaşıldı.

CİNAYETİN ÖNCEDEN PLANLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Öte yandan yapılan inceleme sonucunda, cinayetin faili olarak tutuklanan U.K'nın, elektrik direği dikmek için açtığı çukurun bir kısmını özellikle kapatmadığı belirlenirken, bu durum, cinayetin daha önceden planlandığı iddiasını uyandırdı.

Diğer yandan, Eylül'e yapılan ön otopsi sonucunda, kan izi ve vücudunda herhangi bir kırık olmadığı, ayrıca cinsel istismar bulgusuna rastlanılmadığı bilgisine ulaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal