Esra Albayrak İçin Çirkin Paylaşımlarda Bulunan Hesaplar FETÖ'cü Çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan ahlaksız paylaşım yapanların gözaltına alındığını açıkladı. Öte yandan hesapların bir kısmının FETÖ'cü olduğu da aktarıldı.

01.07.2020-09:13 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-08:59) Esra Albayrak İçin Çirkin Paylaşımlarda Bulunan Hesaplar FETÖ'cü Çıktı

Geçtiğimiz gün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Esra Erdoğan Albayrak'ın 4'uncü çocukları dünyaya gelirken, bazı kişiler sosyal medyada bebek ve Esra Erdoğan Albayrak hakkında çirkin paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımlar taraflı tarafsız herkes tarafından tepki çekti ve olayla ilgili olarak soruştruma başlatıldı.

"ÇOCUKLARA BÖYLE KİRLİ BİR DÜNYA BIRAKMAYACAĞIZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar, sabaha kadar savcı ve polisler marifetiyle gözaltına alındı. Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve FETÖ'cü olması yine tespitimiz. Söz, çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal