Erken Seçim Çağrısına İyi Parti'den Cevap Geldi

Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısına diğer partilerin ardından İyi Parti’den ilk açıklama geldi.

17.04.2018-13:30 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-13:49) Erken Seçim Çağrısına İyi Parti'den Cevap Geldi

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin erken seçim çağrısının sonrasında erken seçimin ülkemiz için iyi olacağını açıkladı.

Ümit Özdağ, “Biz seçime hazırız. Genel Başkanımız Meral Akşener 15 Temmuz diye defalarca dile getirmişti. Ama AK Parti kongresi nedeniyle Kasım’a kalacağını tahmin ediyorduk ki ekonomik çöküş korkusu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve AK Parti’yi daha hızlı erken seçime itti.  Devlet Bahçeli’ye de bu açıklamayı yaptırdılar” şeklinde açıklama yaptı.

Başkan Yardımcısı Özdağ, "İktidar ekonomik sıkıntının sonuçlarını seçim sonrasına ertelemek için bu kararı aldı. Ama ülkemiz için iyi olacak. Kurtuluşun başlangıcı olacak. Seçimin ardından ülkemize tekrardan demokratik hukuk devletinin kurulmasıyla Türkiye’ye gelmeyen sermaye gelmeye; Türkiye’den kaçan yetişmiş insan gücü dönmeye başlayacak. OHAL’in kalkması ve hukuk devletinin kurulmasıyla ekonomisinin rayına oturmasının da temelleri atılmış olacak" diye açıklama yaptı.

Erken seçim kararını Genel Başkan Meral Akşener ile de konuştuklarını söyleyen Ümit Özdağ, kendisine “Size daha erken Sayın Cumhurbaşkanım diyeceğiz. Hayırlı olsun” dediğini bildirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal