Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Vefa Koordinasyon Grupları'na Mesaj Var!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş,"Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, her zaman olduğu gibi COVID-19 sürecinde de Vefa Koordinasyon Grupları ile insanımızın yanındayız. Bizim cami içi görevlerimiz olduğu gibi cami dışı görevlerimiz de var."dedi.

08.04.2020-07:42 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-07:31) Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Vefa Koordinasyon Grupları'na Mesaj Var!

Vefa Koordinasyon Grupları bu zor günlerde vatandaşın kapısına ihtiyaçlarını bırakmaya devam ediyor. Dışarı çıkma yasağı konulan vatandaşlara hizmet sunan Gruplar'ın içerisinde Diyanet çalışanları da yer alıyor. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri çalışanlarının dışarıda Vefa Koordinasyon Grupları'na dahil olarak,ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmayı sürdürdüklerini dile getirdi.

Prof. Dr. Ali Erbaş, Twitter üzerinden konuya yönelik şu açıklamayı gerçekleştirdi:
"Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, her zaman olduğu gibi COVID-19 sürecinde de Vefa Koordinasyon Grupları ile insanımızın yanındayız. Bizim cami içi görevlerimiz olduğu gibi cami dışı görevlerimiz de var. Görevlerimiz sadece camilerin görevleri değil, mahallenin, ilçenin şehrin görevleri. Şu anda personelimiz sahada Vefa Koordinasyon Grupları'nın içerisinde yer alarak insanımıza hizmet etmeye devam ediyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal