Cumhuriyet Gazetesi, Çocukların Namaz Kılmasından Rahatsız Oldu

Altıntaş müftülüğü tarafından küçük çocuklara yönelik "Camiyi seviyorum namaza başlıyorum" etkinliğinden Cumhuriyet Gazetesi rahatsız oldu. Gazete, "Türbanlı takkeli çocuklar" başlığıyla bu haberi okuyucularına duyurdu.

01.05.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-17:30)

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, müftülük tarafından 4-6 yaş grubu öğrencilere dönük “Camiyi seviyorum namaza başlıyorum” etkinliği yapıldı. Programa Kaymakam Mustafa Sait Arcaklıoğlu’da katıldı ve 4-6 yaş grubu öğrencilerle beraber namaz kıldı.

CUMHURİYET NAMAZDAN RAHATSIZ OLDU

Milli ve manevi değerlere olan düşmanlığıyla tanınan Cumhuriyet gazetesi gene namazdan ve camiden rahatsız oldu. 'Türbanlı ve takkeli çocuklar' başlığıyla namazı sevindirme etkinliğine kulp bulan gazeteye sosyal medyada büyük tepki geldi. Cumhuriyet gazetesi daha öncede Charlie Hebdo'nun paylaştığı Peygamber Efendimize (s.a.v) hakaret eden karikatür skandalını paylaşmıştı.

PKK PROPAGANDASI YAPMIŞLARDI

Aynı gazete namaz kılan çocuklara bu gözle bakarken askerlerimizi şehit eden bir teröristi ise şirin göstermeye çalışmıştı. Verdikleri haberde sanki terörist haksız yere öldürülmüş gibi algı oluşturan gazete, olayı "Çatışmada ölen PKK'lının annesi: Kızımla gurur duyuyorum" diyerek vermişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal