Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Faiz Belasına Meydan Okuyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan paylaştığı açıklamada "Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz" dedi.

01.08.2019-09:03 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-09:01) Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Faiz Belasına Meydan Okuyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, resmi Twitter sayfasından paylaştığı açıklamada terörle mücadeleye vurgu yaparak "Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz" sözlerini kullandı.

Fahrettin Altun, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Tüm terör örgütlerine, onların iş birlikçi ve hamilerine kök söktürmeye devam edeceğiz. Bağımlılık düzenini ayaklarımızın altına alacağız. Biz başardıkça onlar tetikçilerini devreye sokacaklar. Yılmayacağız."

"EVET TOPUNUZ GELİN, BİZ BURADAYIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Topunuz gelin, topunuz!" sözlerini anımsatan Altun, şunları kaydetti:

"Hamdolsun, tam bağımsız bir dış politikamız var. Doğu Akdeniz'de kendi gemilerimizle varlık gösteriyoruz. Savunma sanayinde bir devrim gerçekleştirdik. Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin! Biz buradayız, vazgeçmeyeceğiz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal