AK Partili Emin Şirin, Ali Babacan'ın Partisindeki 3 İsmi Açıkladı

Eski AK Parti Milletvekili Emin Şirin, Abdullah Gül, Beşir Atalay ve Fehmi Koru'nun, Ali Babacan'ın liderliğinde kurulacağı öne sürülen yeni partide olacağını söyledi.

01.08.2019-08:57 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-08:50) AK Partili Emin Şirin, Ali Babacan'ın Partisindeki 3 İsmi Açıkladı

AK Parti Eski İstanbul Milletvekili Emin Şirin katıldığı bir televizyon programında Abdullah Gül ile Ali Babacan'ın liderliğinde kurulacağı iddia edilen yeni parti hakkında açıklamalar yaptı. Şirin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve gazeteci Fehmi Koru'nun, Babacan hareketinde olacağını öne sürdü.

Emin Şirin, TV5 televizyonunda ekranlara gelen Mehmet Ali Kayacı ile Buluşma Noktası programına katıldı. Şirin, Ali Babacan'ın liderliğinde kurulacağı öne sürülen yeni parti hakkında açıklamalar yaptı.

DAVUTOĞLU İLE YAPTIĞI SOHBETİ AKTARDI

İşte Şirin'in yeni parti ile alakalı açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"Yeni parti girişiminde bulunan arkadaşların gidişatına baktığımda, Sayın Davutoğlu ile dün bir buçuk saatlik bir sohbet yaptık. Davutoğlu hakikaten partinin içerisinde halen bir değişim olabilir mi? Umudunu azda olsa taşıyor. Fakat konuşmaktan vazgeçmeyeceğini ve konuşmaya devam edeceğini söylüyor. Sayın Erdoğan'lı mı Erdoğan'sız mı? Bunu zaman gösterecek. Bunun kararını kendi verecektir. Fakat Davutoğlu'nda gördüğüm, hakikaten kararlılık doğru gördüklerini susmadan parti içerisinde düzelmesi gereken meseleleri hem Türkiye için hem parti için söyleyecek. Bunun devam edeceği açık."

PARTİDE YER ALACAK İSİMLER

"Sayın Abdullah Gül, Ali Babacan ve orada Beşir Atalay'ın adını unutuyoruz. Nihat Ergün de biraz kenarda benim anladığım kadarıyla bu işin esası Abdullah Gül, Beşir Atalay, Ali Babacan ve hatta Fehmi Koru. İçeride olanların anlattıkları sistem bu oluyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal