Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Cevap

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, göreve geldikleri günden bugüne yapılan projelere 'Görevinizdi, o yüzden yaptınız' diye gelen eleştirilere cevap verdi.

17.06.2018-13:04 - (Son Güncelleme: 17.06.2018-13:09)

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Görevinizdi, o yüzden yaptınız’ şeklinde gelen eleştirilere yanıt verdi.

Antalya mitinginin sonrasında Kanal7 ekranlarında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'ye, Saadet'e ve İYİ Parti'ye oy vermeyi düşünen vatandaşlara 24 Haziran seçimleri için seslendi.

"ZATEN GÖREVİNİZDİ YAPTINIZ, NİYE OY VERELİM" DİYORLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar yaptığı konuşmasında, 16 yıldır Türkiye'nin birçok yerinde yapılan geniş yollar, köprü projeleri ve altyapıdaki iyileştirme çalışmaları için "Zaten görevinizdi, niye oy verelim" diye yapılan eleştirileri de canlı yayında cevap verdi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eleştirilere ilişkin cevabı şu şekilde:

‘’Ben buradan, CHP'ye, Saadet'e, İYİ Parti'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bakın bunları iyi değerlendirin. Bakın buralardan gidiyorsunuz, geliyorsunuz. "Göreviniz değil mi zaten" diyor olabilirsiniz. Peki bizden öncekilerin görevi değil miydi? Onlar niye yapmadılar? Bay Kemal SSK'nın genel müdürüydü, hastanelerimizin hali biliniyor. Savaş Ay'ın programında bunlar gayet güzel anlatılıyor. Ne yaptı, hiç. Eğitimde ne yaptılar, hiç. Biz Cumhuriyet tarihinde yapılandan daha fazla derslik yaptık.’’

KOLTUK DERDİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin iki farklı propaganda yürüttüğü ifade ederek, bunu nasıl yorumladığının sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu şekilde cevap verdi:
"Şimdi şöyle bir gerçek var; Bay Kemal biliyor ki Bay İnce seçilemeyecek. Bay Muharrem seçilemeyeceğini bildiği için bir defa koltuk noktasında bu kişiyi ekarte etmiş olacak. Bir daha bununla uğraşmayacak. Ama Bay Muharrem de biliyor ki 'Ben her ne kadar burada elemine olsam da ben bunun başına bela olacağım.' Öyle veya böyle. Kendine bu seçim kampanyalarında bir zemin oluşturma gibi bir gayreti olacak. Bundan sonraki süreçte CHP'nin içindeki özellikle bu dalaş çok daha farklı bir şekilde yürüyecek. Bizim bütün hedefimiz, 24 Haziran'ı başarıyla atlatmak, bunların da tabii derdi seçim değil, koltuk davası. Bu koltuğu kim kapar, bunun gayreti içerisinde bunlar bu süreci yürütüyorlar."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal