Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklaması: Akşama Kadar Afrin Düşer

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 46. Muhtarlar Toplantısı’nda konuşuyor. Erdoğan, "Afrin temenni ederim ki akşama kadar düşmüş olur" dedi.

14.03.2018-12:59 - (Son Güncelleme: 14.03.2018-12:53) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklaması: Akşama Kadar Afrin Düşer

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmeni ederim ki Afrin akşama kadar düşmüş olur" dedi. Erdoğan, muhtarlara seslendiği konuşmasında, İstiklal Marşı'nın bestesinin değişebileceği sinyalini de verdi.

Afrin'deki ne kadar terörist etkisiz hale getirildi diye son rakamları alayım istedim, 3444 terörist etkisiz hale getirildi. Afrin'e biraz daha yaklaştık temenni ederim ki, akşama kadar inşallah Afrin tamamen düşmüş olur. Haber geldiği anda önce ben sonra siz Afrin'e beraber gideceğiz.

Tabii işimiz kolay değil. Batı gibi sivilleri öldürmüyoruz. Ruanda'da Libya'da on binleri yüz binleri öldürdüler. Önce bunların hesabını versinler. Irak'ta on binleri yüz binleri öldürenler bunun hesabını versinler. Türkiye sivilleri öldürmeyi hedef alsaydı, Afrin şu anda çoktan bitmişti.

Siviller arabalara bindirilerek koridordan çıkarılıyor. Benim mahmedim, yere atılan kuranı yerden kaldırırken el yapımı bombayla şehit ediliyor. Mehmedim her türlü hassasiyeti gösteriyor. Biraz uzuyor ama neticesi hayır olacak. Haber geldiği anda önce ben sonra siz beraber gideceğiz. Sanatçılar, sporcular beraber sınıra gidelim diyorlar, inşallah... Şair ne diyor, yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan, yürüyeceksin muhtarlar yürüyecek arkandan.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal