Yangından Kurtulan Genç Kız Kahramanı İle Buluştu

Basmane’de meydana gelen yangında otelin penceresinden düşen Belarus uyruklu Inna Blokna ile onu havada tutarak ölümden kurtaran Adnan Bilgiç ile buluştu.

13.03.2018-11:22 - (Son Güncelleme: 13.03.2018-11:12) Yangından Kurtulan Genç Kız Kahramanı İle Buluştu

Basmane’de meydana gelen yangında otelin penceresinden düşen Belarus uyruklu Inna Blokna ile onu havada tutarak ölümden kurtaran Adnan Bilgiç ile buluştu.

İzmir'in Konak beldesi Basmane semtindeki otelde geçen çarşamba günü meydana gelen yangında alevlerden kurtulmak için yan odaya geçmeye çalıştığı esnada düşen Belarus uyruklu Inna Blokna, efsane kurtuluşunun kahramanı olan Adnan Bilgiç ile bir araya geldi. Yeni Asır, beton zemine düşmek üzere olan 25 yaşındaki Inna Blokna ile kahramanı üç çocuk babası 40 yaşındaki Adnan Bilgiç'i bir araya getirdi. Kendisini ölümden kurtaran kahramanını karşısında gören genç kadın Bilgiç'e, "Sana minnettarım, hayatımı kurtardın" diyerek teşekkür etti.

Inna Blokna ile kahramanı üç evlat babası Adnan Bilgiç'in buluşması esnasında duygu dolu anlar yaşandı. Sözlerine "Sana hayatımı borçluyum, minnettarım" diye başlayan Inna Blokna, Adnan Bilgiç için, "Sonsuz teşekkür ederim. Büyük bir kahramanlık örneği sergiledi. O bundan sonra her zaman için içimde kahramanım olarak yer etti. Bugün yaşıyorsam ve sakat değilsem şüphesiz Adnan kardeşimiz sayesinde. Ben yukarıdayken herkes seyredip kameraya çekiyordu ama Adnan büyük bir insanlık örneği sergiledi.

Ben düşerken elleri ile beni kurtarması gerçek bir kahraman olduğunun göstergesi. Bundan sonraki yaşantımda Adnan Bilgiç benim her zaman kardeşim olarak yer edinecek. Adnan'ın cezaevine gireceğini öğrendiğim için ayrıca çok üzüntülüyüm. Bir an önce cezasını çekip yanımıza gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal