Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Provokatöre Cevap: Alışılmış Bir Siyasetçi Değilim

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivas'ta halka hitap ederken kalabalıktan bir provokatör kadro isteğinde bulundu. Durumu fark eden Erdoğan, "Bak kardeşim, biz KİT'lere falan tümünün kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Şu toplantıyı da provoke etmeyin" dedi.

08.02.2019-15:33 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-15:28) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Provokatöre Cevap: Alışılmış Bir Siyasetçi Değilim

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap ediyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Sivaslılara namerde değil, merte bile boyun eğmeyi kabul etmedikleri için Yiğido deniliyor. Bu yiğitler en zor vakitlerde haktan ve adaletten ayrılmadılar ayrılmazlar.

"BİZ HEPSİNİN KADROLARINI VERDİK, BİZDEN BİR ŞEY BEKLEMEYİN, TOPLANTIYI DA PROVOKE ETMEYİN"

(Kalabalıktan gelen kadro talebi) Bak kardeşim, biz KİT'lere falan tümünün kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Her şeyi verdik, alışılmış bir siyasetçi değilim, alışılmış bir lider değilim. Provoke etmeyin. Samimi olalım, dürüst olalım.

Şu anda Cumhur İttifakımızın iki ayağı vardır, AK Parti ve MHP. Cumhur İttifakı'nın içerisinde başka parti yoktur. Bizimle rastgele bir fotoğraf çektirip ondan sonra bu resmi sağda solda istismar edenlere kanmayın. Böyle bir şey yok.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal