Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Eline Diline Dursun

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da yaptığı konuşmada CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun "Çiftçiler aç" açıklamasına tepki gösterdi. Çiftçilere yaptıkları yardımı anlatan Erdoğan, "Eline diline dursun" dedi.

19.01.2019-16:09 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-15:18) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Eline Diline Dursun

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun'daki aday tanıtım toplantısında açıklamalar yaptı. Erdoğan burada gerçekleştirdiği konuşmada Kılıçdaroğlu'nun 'Çiftçiler aç' açıklamasına tepki göstererek, "Eline diline dursun… Samsunlu çiftçilerimize toplamda yaptığımız ödeme 2 katrilyon kadar fakat bundan haberi yok olmaz da çünkü bunun derdi yalan bunun derdi iftira… İşi gücü yalan…1,5 milyona yakın tazminata mahkum oldu. Bunun tazminatları ödemek için bir tazminat komisyonu CHP'nin içinde kurdular. Para topluyorlar şimdi milletvekillerinden. Onun için de rahat rahat yalan söyleyebiliyor" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Kurtuluş’a atılan adım… Kurtuluş’tan şahlanışa 100 sene unutmadık, unutmayacağız. Samsun’un bütün ilçelerindeki vatandaşlarıma selamlarımı sunuyorum. Bu salonda cumhur ittifakının dirayetini görüyorum. Aramızı bozanlar cennet yüzü görmesin diyoruz. Daha önce uzun seneler Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı vazifesini yapan şu anda milletvekili olarak Meclis’te vazifesini yapan Yusuf Ziya Yılmaz kardeşimize teşekkür ediyorum. Ne diyor o meşhur Samsun türküsünde? 'Kara kara kazanlar, kara yazı yazanlar... Cennet yüzü görmesin, aramızı bozanlar' Biz de aramızı bozanlar cennet yüzü görmesin diyoruz. Demokrasimize hizmet etmiş bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal