Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı’nda Sergi Açılışına Katıldı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi'nin açılışını yaptı.

23.12.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 23.12.2019-12:59) Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı’nda Sergi Açılışına Katıldı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi'nin açılışına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı'ndaki serginin açılışında yaptığı konuşmada açılışı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, modern bilimin öncülerine Allah'tan rahmet diledi.
Modern bilimin kurucularının bugünler için rehber olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütün arzu ve beklentilerinin, bugünkü neslin, bu yolda çok daha farklı bir konuma ulaşmaları ve sıçramaları olduğunu dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sergide emeği geçen herkese tebriklerini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve beraberindekilerle sergiyi dolaşarak görevlilerden bilgi aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal